El Toyota Aygo X és el nou crossover urbà, clarament compacte, amb una personalitat desbordant. Desafia les normes oferint un sentiment de seguretat digne d’un SUV al si d’un habitacle espaiós tot conservant les dimensions d’un vehícle de ciutat.

Disseny ple de color

El crossover urbà més desitjat

Fa pujar la temperatura a través de la ciutat amb el disseny audaç i potent de l’Aygo X. L’execució bi-tonal inèdita de la carrosseria crea un perfil únic i sofisticat que no deixa indiferent. Les imponents llandes en aliatge de 17 a 18 polzades associades a ales ampliades fan lluir l’Aygo X a la carretera i li aporten una verdadera presència allà on vagi. Els projectors de LED reforcen per la seva part l’elegància de l’Aygo X tot aportant una potència d’il·luminació desigual.

 

Aygo X Air Limited

Descobreix un nou vent de llibertat

Simplement tregui la capota de lona de l’Aygo X Air Limited per posar els vostres cinc sentits, descobrireu el món d’una altra manera.

Connectivitat

Sempre connectat

L’Aygo X és molt més que un vehicle urbà. Intuïtiu i fàcil d’utilitzar, el vostre Aygo X és l’extensió del vostre telèfon intel·ligent a través de la connectivitat Android Auto / Apple CarPlay. El Toyota Smart Connect ofereix una replicació sense fil per al vostre telèfon. Aprofiteu també la navegació connectada amb informació de trànsit en temps real o smart aparcament (ajuda a la recerca d’estacionament) a la pantalla tàctil alta definició 9”.

 

Més informació en el següent enllaç: https://www.toyota.fr/vehicules-neufs/aygo-x