Toyota Motor Europe ha anunciat el llançament de la producció del seu grup propulsor híbrid de 5a generació destinat al Corolla. Aquesta motorització Toyota de baixa emissió s’afegirà als llocs web de Toyota Motor Manufacturing Poland (TMMP) i Toyota Motor Manufacturing UK (TMUK) abans de ser muntada al nou Corolla produïda per TMUK i Toyota Motor Manufacturing Turkey (TMMT).

Toyota llança la producció del seu grup híbrid 5a generació a Europa

El llançament de la producció de les transmissions i dels motors híbrids de 5a generació es va fer després de la modernització de set línies de producció realitzada gràcies a noves inversions de 77 milions d’euros i 541 000 euros destinades respectivament als llocs de Polònia i del Regne Unit.

TMMP produeix transmissions híbrides que comprenen els motors MG1 i MG2, així com els principals components elèctrics d’aquestes transmissions. Aquests productes s’associaran al nou motor gasolina de 1,8 litre fabricat per TMUK, per a formar el grup híbrid de 5a generació.

El nou Corolla es beneficiarà de l’última tecnologia híbrida de Toyota

Aquesta tecnologia híbrida Toyota d’última generació incorpora motors elèctrics més lleugers, més compactes i més potents, el que augmenta la relació de funcionament en mode elèctric del sistema híbrid. Gràcies a les millores en la configuració del motor tèrmic, el vehicle ofereix una major potència, així com un rendiment global i una optimització de la motricitat, la qual cosa es tradueix en emissions de CO2 reduïdes per a la versió 1,8 litres. La potència total del sistema d’entrenament híbrid amb motor de 1,8 litres és de 140 cv, d’aquí un temps d’acceleració de 0 a 100 km/h reduït d’1,7 segons a 9,2 segons.