journees k kawasaki

Els amants de la conducció ja poden començar a preparar la seva moto, perquè l’esperat esdeveniment, organitzat per Kawasaki, les “Journees K” (Jornades K) torna aquest 2024, i ho fa durant dos dies consecutius.

Les “Journees K” no només són una oportunitat per a la pura diversió i emoció, sinó també per a l’aprenentatge i el desenvolupament de les tècniques de conducció. Els participants tindran l’ocasió d’interactuar amb instructors experimentats i rebre consells per millorar la seva destresa al manillar i explorar tot el potencial de les seves motos en un entorn segur i controlat.

Tres circuits en dos dies consecutius

Les “Journees K” venen acompanyades de molt bones notícies. Per tal de permetre perfeccionar la tècnica de conducció dels pilots, es farà una sortida JK a tres circuits emblemàtics: Alès, Le Mans i finalment a Dijon. Al, igual que en 2023, cada circuit es podrà gaudir durant dos dies consecutius.

Les dates i llocs d’aquest emocionant esdeveniment són les següents:

  • Alès: Diumenge 7 d’abril i dilluns 8 d’abril.
    • Preus: 260 € (no propietaris de Kawasaki); 220 € (propietaris de Kawasaki).
  • Le Mans: Dimarts 30 d’abril i dimecres 1 de maig.
    • Preus: 450 € (no propietaris de Kawasaki); 400 € (propietaris de Kawasaki).
  • Dijon: Dilluns 27 de maig i dimarts 28 de maig.
    • Preus: 350 € (no propietaris de Kawasaki); 300 € (propietaris de Kawasaki).

A més, per a la comoditat dels participants, als tres circuits hi haurà serveis de muntatge i venda de pneumàtics, garantint una experiència completa i sense preocupacions.

Les “Journees K” de 2024 prometen ser dos dies d’emoció, velocitat i aprenentatge, oberts a propietaris de totes les marques que vulguin viure l’aventura sobre rodes. És hora de posar-se el casc, engegar el motor i deixar que la passió per la conducció prengui el comandament.

Reserva la teva plaça fent clic al botó